desi tube 3gp sex

spiritualiteit

Showing all 10 results

 • Geetanjali – Rabindranath Tagore

  Eindeloos maakte u me, voor u genieten.
  Dit frêle vat leegt gij steeds en steeds opnieuw,
  eeuwig wordt het weer door u gevuld met nieuw leven.

  Geetanjali (Zangoffers) van Rabindranath Tagore, die hem de begeerde Nobelprijs voor literatuur in 1913, opent met deze mystieke regels en dit zet ook de toon voor zijn verzameling van 103 gedichten die de dichter zelf in het Engels vertaalde. In zijn voorwoord tot de eerste versie van Geetanjali, gepubliceerd in 1912, verwees de Ierse dichter W.B. Yeats naar deze lyriek als het “…werk van een hoge cultuur” en dat deze “in hun gedachtewereld een wereld verklanken, waar ik mijn hele leven van heb gedroomd”. Voor het eerst gepubliceerd in 1912, slechts een paar jaar voor de eerste wereldoorlog, bevatte Geetanjali een immens spirituele boodschap voor het door twist verscheurde Europa en voor de rest van de wereld. Zo overweldigend was de ontvangst in Europa, dat het werk tienmaal werd herdrukt, voordat hij de Nobelprijs in november 1913 kreeg.  Naam en glorie was Tagore’s deel, hij werd wereldberoemd en werd haast een symbool.

  De liederen van Geetanjali, die bedoeld waren om gezongen te worden, zijn uniek spiritueel en fijngevoelig lyrisch. Het zijn hymnen, een soort offers van het “eindige aan het oneindige” en ze tonen de emotionele intensiteit, de romantische verbeelding en de diepe lyriek die het waarmerk van de poëzie van Tagore is. In deze verzameling van zangoffers lijkt Tagore vlakbij het Heilige te zijn met zijn intense verlangen om met Zijn helende genade te worden gezegend. Zijn spirituele visie in Geetanjali, zoals hij zelf zei, is ondergedompeld “in de oude geest van India, zoals geopenbaard in de heilige teksten en zoals zichtbaar wordt in het leven van alledag”. De invloed van de Upanishaden – de heilige schriften van India, die hij op zeer jonge leeftijd bestudeerde, kan men in al zijn werken bespeuren, waaronder ook Geetanjali.

   

  Auteur:  Rabindranath Tagore
  Vertaling :  Dr. Arthur Kooyman
  Uitgever:  Saraswati Art Publishers ( SA Uitgeverij )
  Gebonden,  172 pag
  ISBN : 978-90-76389-25-7

  14,50
 • Light on the Guru and Disciple Relationship

  Light on the Guru and Disciple Relationship

  The original book was printed way back in the year 1984.Yoga Publications Trust have reprinted this valuable book in the year 2006. Many people have argued that a guru is not necessary because the real guru is already within us.This is true but how many of us can claim to hear,understand or follow his instructions?In fact many of us even tend to doubt his existence.How many of us can discriminate between the real inner guru and the monkey mind,acting out the dictates of the ego?

  This book is an inspiring and practical book in two parts.The first section,written by Swami Satyasangananda,who accompanied her guru,Swami Satyananda Saraswati,on his tours as he enlightened his followers on the science of Yoga,contains chapters on how to recognise a guru,types of gurus,types of disciples,negativity towards the guru,initiationand many more.The second edition contains a selection of satsangs and talks by Swami Satyananda Saraswati on many aspects of the guru-disciple relationshi,including the role of the guru,linking with the guru’s spirit,surrendering the ego,transmission and devotion.

  Author : Swami Satyasangananda Saraswati

  Publication : Yoga Publications Trust – Bihar – India

  ISBN : 978 81 85787 40

  Paperback ; 286 pg

  Prize : €  12,00

  12,00
 • Autobiografie van een Yogi

  Dit is het levensverhaal van Paramahansa Yogananda, die op 5 januari 1893 als Mukanda Lal Ghosh ter wereld kwam. Hij geldt als een der grootste wijzen die India heeft voortgebracht. Dit document over zijn ongewone leven is zeker een van de meest onthullende, in het Westen gepubliceerde geschriften over de diepten van het Hindoese denken en voelen en de geestelijke rijkdom van India. Hij beschrijft zijn ontmoetingen met bekende wijzen als Gandhi, Tagore en Bose als boeiende en levensverdiepende gebeurtenissen. Daarnaast geeft hij duidelijk uitleg over de kosmische, maar scherp omlijnde wetten waardoor yogi’s zelfbeheersing bereiken en wonderen kunnen volbrengen.

  29,95
 • Honderd dromen

  Jaqueline Voskuil: ‘Dromen doen we allemaal, iedere nacht weer. Een droom laat zich niet zomaar in een thema vangen. Dit boek heeft tien thema’s met elk tien echt beleefde dromen. Achter in het boek staan nog tien dromen met het thema ‘alchemie’. De dromen zijn zo ingedeeld dat het van donker naar licht gaat. Dit is het innerlijke proces dat ons bezighoudt of bezig kan houden. Onze dromen weten dit en beelden dit uit met een beeld dat voor iedereen speciaal op maat is gemaakt.

  13,90
 • Dromen kunnen we allemaal

  Dromen zijn de gedachten, de hoop, de ambities, de plannen, de angsten, de verslagenheid, de frustraties en de vreugde van ieder mens. Dromen kun je overdag, zelfs als je wakker bent. Je droomt dan, bewust, over wat je zou willen hebben, over mensen naar wie je verlangt, over situaties die je graag wilt beleven, enz. Eigenlijk heet dromen als je wakker bent “fantaseren”. In dit boek noem ik deze fantasieën dagdromen. Dromen kun je ook in je slaap. Dan droom je onbewust. Deze dromen zijn met “visioenen” te vergelijken.

  19,90
 • De Geheimen van meditatie

  In de Geheimen van meditatie laat Davidji je kennismaken met verschillende meditatietechnieke. Hij analyseert meditatie onder meer aan de hand van ademhaling, mindfulness, biofeedback, geluid, chakra’s, tantra en chanting.

  19,95
X
outdoor loving french hunks.girl tape gagged brasileira com vergonha caiu na net.